Over ons

Home Over ons

Inhoudsopgave

Contact

U kunt telefonisch contact opnemen met De Duif Machineverhuur, via telefoonnummer: 06-46454043.

Adres

Benedenweg 120
1834 AM Sint Pancras

Openingstijden

  • Maandag t/m Vrijdag
  • Zaterdag en Zondag

In overleg is er ook verhuur mogelijk buiten deze openingstijden.

Huurperiode

De minimale huurperiode bedraagt een dag (24 uur).

Bij de verhuur voor een langere periode geld een gereduceerd tarief.

Bij verhuur van vrijdag t/m maandag wordt een weekend tarief berekend op basis van twee dagen.

Service

Bij verhuur van machines en gereedschappen krijgt u altijd een professionele uitleg en handleiding. Tevens worden alle machines en gereedschappen verplicht en kosteloos geleverd met bijbehorende persoonlijke beschermingsmiddelen, bijvoorbeeld veiligheidsbril, handschoenen en kniebeschermers.

Bezorging en ophalen

Bezorging is mogelijk binnen een straal van 10km, de bezorgkosten bedragen € 25,-.

Buiten deze straal van 10 km is bezorging ook in overleg mogelijk.

Borgsom

Aangezien de machines en gereedschappen van aanzienlijke waarde zijn, dient er bij verhuur een borgsom te worden betaald van € 100,-.

Legitimatie

De huurder dient zich te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs, voorzien van een pasfoto (paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs).

Betaling

Momenteel is het nog niet mogelijk om te pinnen. De kosten dienen contant betaald te worden.

Reiniging en Slijtage

De verhuurde machines en gereedschappen zijn schoon, vetvrij en verkeren in goede staat. De verhuurde machines en gereedschappen dienen in dezelfde staat te worden geretourneerd. Indien dit niet het geval is, worden er reinigings- en/of reparatiekosten in rekening gebracht, de minimale reinigingskosten bedragen € 25,-.

Voor slijtage aan gevoelige onderdelen van machines en gereedschap (bv. diamantschijven) worden kosten in rekening gebracht berekend aan de hand van de mate van slijtage.

De diamantschijven worden opgemeten voordat de machines en gereedschappen aan u geleverd worden. Bij de retournering van de machines en gereedschappen worden de schijven opnieuw opgemeten en worden de kosten berekend over het versleten materiaal.

  • Ø 125mm: 1,00 € per versleten 0,1mm.
  • Ø 230mm: 2,00 € per versleten 0,1mm.
  • Ø 350mm: 6,00 € per versleten 0,1mm.

Algemene verhuurvoorwaarden

De Algemene verhuurvoorwaarden zijn van toepassing op alle transacties inzake huur, verhuur en ter beschikkingstelling van zaken van De Duif Machineverhuur. Deze voorwaarden zijn van toepassing op door De Duif Machineverhuur aangegane overeenkomsten tot verhuur van roerende zaken aan een wederpartij, hierna genoemd huurder.